Picture
Shume kohe me pare gjyshja ime kishte shkuar me shoqen e saj me te mire Maryn ne bjeshke per te kaluar aty disa dite.Shoqja e Anes(Gjyshes sime) e kishte nje shtepi te vogel aty.Por ne ditet e para,familja e saj shkoj ne qytet keshtu qe mbeten vetem Ana dhe Mary.Ne fillim shtepia ishte e zbrazet.Ato i vendosen gjerat e tyre larte.Dhoma ku ato qendronin kishte nje pasqyre perball shtratit.Ate nate kur ato po rregullonin floket para pasqyres,Ana permes pasqyres pa nje njeri nen shtrat qe po mbante nje thike ne dore.Ana e mori revolen e Marys per ta qelluar njeriun qe po qendronte nen shtrate.Por Ana kishte fat sepse shoqja e saj Mary ishte e menqur keshtu qe tha:"Ana kemi harruar qe ti ushqejm pulat!Te shkojme dhe ti ushqejm".Ato shpejt zbriten poshte,dolen jashte,mbathen kepucet dhe filluan te vraponin tek fqinjet me te afert.Ato vrapuan rreth nje ore dhe me ne fund mberriten tek shtepia e nje fqinji.Ato i treguan atij per njeriun qe pane nen shtrat.Ai i dergoj disa burra per ta gjetur vrasesin.Pasi qe u kthyen ata thane se e gjeten vrasesin ne rruge dhe ai po i ndiqte vajzat dhe ishte vetem 15 minuta pas tyre.

 


Comments
Leave a Reply