Picture
-Nje qift shkuan ne nje ishull per tu relaksuar.Ne ate ishull jetonin shum pak njerez.Nje nate ata degjuan se ne kete ishull ndodhej nje vrasese serike.Keshtu qe ata vendosen qe te nesermen te largoheshin.Ate nate ata degjuan nje ze "Come to mama" ata u frikesuan shume.Por nuk i kushtuan vemendje keshtu qe vazhduan gjumin.Pas disa oresh gruaja u zgjua e pa qe burri nuk ishte ne shtrat dhe e frikesuar, ajo thirri Xhon.Dhe prap u degjua zeri i quditshem "Come to mama".Ajo zbriti posht qe te shikonte qfar po ndodh dhe pa burrin e saj te gjakosur.Ai tha "Vrapo" dhe vdiq.Gruaja u kthye prapa qe te ikte por para saj doli nje vazje e vogel e cila prap tha "Come to mama" dhe gruaja bertiti.Pas disa ditesh familja e qiftit ishin te shqetesuar keshtu qe lajmeruan policin dhe i treguan vendin se ku ndodhej qifti.Policia shkuan ne ishull dhe hyren ne shtepin ku qifti ndodheshin.Kur policia hyri brenda ne shtepi pane vetem fotografine e qiftit ne te cilen shkruante me gjak"Come to mama"...

 


Comments

Tue, 19 Apr 2011 10:32:05

wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

 Leave a Reply