Ana? 12/21/2010
 
Picture
-Naten e shkuar une shkova me shoket e mi ne kamping per njeren nga ditlindjet e tyre. Ne e kishim bere me fjale te sillnim storie te frikshme qe te na frikesonin deri ne mesnate. Tamam kur ishim duke i thene, nje e uleritur erdhi nga pylli. Ne shkuam te kontrollonim.Qdo 2 minuta ne shihnim se a ishim te gjithe aty. Kur shkuam te nje shtepi ne pame diqka te perlyer me gjak ku thuhej:Eja brenda dhe do vdesesh! Nga Ana...Dhe ishte ditlindja e Anes dhe ajo po mungonte..Ne u kthyem ne bazen e kampimit te gjenim Anen dhe pame prinderit tane te vdekur. Policia beri shume kerkime…Por nuk kishte prova.Gjaku ne shtepi ishte i Anes, Kurse gjaku ne kufomat e prinderve tone ishte i shokeve tone me te mire. Pra,kur shkuam ne shkolle ca dite me vone, kuptuam se vetem ne te tre ishim ne shkolle dhe kishte gjak gjithkund.

 


Comments
Leave a Reply