Paranormal! 12/22/2010
 
Picture
Nje njeri i donte shum gjerat paranormal(mbi natyrore) keshtu qe kerkonte nje shtepi te vjeter qe mund te kishe fantazma dhe gjera te tjera paranormale.Duke kerkuar per shtepi te pushtuara nga fantazmat e gjeti nje shume te vjeter.Keshtu qe mendoj se ne ate shtepi kishte gjera paranormale.Filloj te zhvendosej ne ate shtepi dhe duket i futur gjerat e tij brenda pa diqka qe levizte.U afrua dhe pa nje vajze e cila dukej sikur nje fantazme.Ajo po levizte koken lart dhe posht ne nje shpejtesi te papar.Duke e levizur koken posht dhe lart shume shpejt,koka e saj u keput dhe ra tek kembet e njeriut qe po zhvendosej ne shtepi.Ai u frikesua shume por vendosi qe te jetonte ne ate shtepi pasi qe i donte shume aktivitetet paranormale.Banoret e tjere qe jetonin rreth asaj shtepie degjuan klithma gjate gjithe javes.Keshtu qe shkuan per te shikuar qfare po ndodhe.Kur hyren ne dhomen tij e pane ate te shtrire,ne njeren dore mbante koken e vajzes qe e kishte pare se pari ne shtepi ndersa ne doren tjeter mbante koken e tij...Dhe ne mur shkruante me gjake:"Nese te pelqejne aktivitetet paranormale mund ta provosh nje te ketille ne kete shtepi".

 


Comments
Leave a Reply