Picture
Nje vajze ishte ne nje kishe duke u martuar,kur nje njeri e hodhi nje granat ne kish,kur granata shperthej vajzen e hodhi ne ajer.Nje njeri me nje motociklete e pa vajzen edhe e mori ne motociklete,i vuri nje helmet ne koke dhe duart e saj i lidhi rreth trupit te tij.Ai shikonte qdo 5 minuta prapa dhe ajo ishte aty edhe ne te katerten here qe ai shikoj prapa,por ne heren e peste kur ai shikoj prapa ajo nuk ishte aty.Ai ishte shum i brengosur se mos ndoshta i kishte ngasur motocikletes shpejt dhe ajo kishte rene nga motocikleta,por helmeta e vajzes po qendronte mbrapa tij dhe duart e saj qendronin rreth trupit te tij,por trupi i saj nuk ishte aty.Pra,te nesermen ai doli nga shtepia qe te nisej per ne pune kur papritmas shtepia e tij mori zjarr dhe u rrezua.Kur ai po kontrollonte mos ka shpetuar ndonje gje,ai pa nje leter qe shkruante"Erdha ti marre duart e mia..."

 


Comments
Leave a Reply