Picture
-Eksperienca ime e pare mbinatyrore. Ishte jave pashkesh keshtu une shkova te shtepia e gjysherve te mi ne nje ishull per tu relaksuar. Qdo nate,elektriciteti ne ishull eshte mire vetem per tre ore. Nga ora 6 deri ne 9 mbasdite. Kur dritat ndalen ne zakonisht pihemi dhe ndezim nje zjarr per te pasur drite. Ne treguam storie derisa zjarri u ndal dhe u kthyem ne shtepi. Kur te gjithe po flinin,une u zgjova nga nje zhurme sikur perpellitje krahesh duke shkuar drejt dhe pas. Une po dridhesha pasi e degjova.Te gjithe shoket ishin ne gjum te thelle.Isha i vetmi qe ishte zgjuar. U mundova ti zgjoja por pa sukses. Pastaj degjova te grrithura pas murit perballe.E dija qe ishte diqka paranormale.Vendi ku jeton gjyshja ime eshte i njohur per ndodhi paranormale.Gjithsesi un jam nga Filipes. Nese do qe te kesh nje eksperience paranormale thjesht duhet te fluturosh deri tek iloilo.

 


Comments
Leave a Reply