Picture
-Kur unë isha 10 vjeq unë dhe shoqja ime më e mirë rrinim zgjuar gjatë gjithë natës në shtëpitë e njëra-tjetrës në fundjavë. Unë e kisha radhën që të shkoja tek ajo. Në dhomën e saj ajo kishte një krevat marinari përball me dritare dhe unë isha duke qëndruar në krye. Ne po e shikonim TV dhe nga dritarja e saj mund të shihnim një rresht të shtëpive dhe një rresht të pemëve. Ajo është mjaft e errët dhe për disa arsye unë vetëm shikova nga dritarja duke filluar në pemën më të afërt, ndjeva si dikush ishte duke më shikuar mua. E gjitha ndodhi papritur kur pashë një këmbë të gjatë e të zezë që rrinte jashtë pas pemës dhe zhdukej! Unë i thashë shoqes sime dhe kur ajo shikoj aty nuk kishte asgjë. Ajo më jepte të dridhura sa herë që kemi luajtur pranë atyre pemëve.

 


Comments
Leave a Reply