Picture
-Kjo gje me ndodhi kur isha 10-12 vjet dhe po shikoja nje enderr. Takova nje Fantazme te mire por me vone i thashe qe isha i lodhur dhe me qoi tek dhoma ime. Me shtyu ne qilarin e tij dhe aty pashe arme si Thike ,revole etj dhe 5 koka qe dukeshin ne moshen time. Pastaj ai nxorri jashte gishtat e tij qe kishin thonje te gjate dhe me gervishti.Kur u zgjova diten tjeter ne dhome kishte pika te kuqe(gjak) dhe kisha te grrithura ne fytyre dhe nje koke ne qilar. Mami erdhi lart dhe me tha se vellai im me kishte bere nje shaka dhe tha se ishte nje koke kukulle. Por u kujtova se vellai im ka vdekur dhe pashe nje koke afer meje. Tani jam ne nje shtepi te re por pronaret e rinj(Gjagjai im)Ka nje vajze qe shpejt mbush 10 vjet! Jam i friksuar per vdekje por ajo edhe tani ka te grrithura ne fytyre!

 


Comments
Leave a Reply