Picture
-Kjo është çfarë ka ndodhur me mua në një parti kur isha 9 vjeq. Kam pasur 2 kushërinjtë e mi, mikun tim më të mirë dhe mikun më të mirë të vëllait timë. Ne të gjithë shkuam në bodrum të fillojmë që të luanim rrotull. Pastaj, kushëriri im i ri fillon të ulëris. Ne kërkojmë atë çka ai e pa dhe ai thotë, "Sa njerëz kemi?" Ne përgjigjemi 5 dhe ai fillon të qajë. Ai thotë se "dikush vrapoj pas teje" për mua. Unë shoh mikun tim dhe ai duket i tmerruar. Ai thotë se ndjeu ftohtë pas shpine. "Unë jo" i thash. Unë dhe shoku im shkuam poshtë. Ne dëgjuamë zhurmë të çuditshme nga prapa derës së dhomës. Miku im i cili është 10 vjeq ka guxim për të hapur derën. Ai e hapi derën dhe filloj të bërtiste "Një fantazmë para meje!" Ne të gjithë vrapuam lartë përsëri. Në fytyrën e mikut timë më të mirë kishte tmerr të plotë." Ai qeshte tmerrshëm, vetullat e tij ishin poshtë sikur ai të ishte i neverikosur".  Unë shoh diçka, nuk e di se çfarë, si një figurë të drejtuar poshtë në bodrum. Të gjithë jemi dakord që të mos shkojmë atje poshtë përsëri për pjesën tjetër të natës.

 


Comments
Leave a Reply