Demoni tek dera! 12/21/2010
 
Picture
-Unë isha 11 vjeq kur kjo ka ndodhur. Një natë, kur unë isha i shtirë në shtrat, u zgjova dhe dëgjova një zhurmë dhe dukej që dikush hapi derën e dhomës sime të gjumit, shikova tek dera dhe unë pashë një figurë të errët që më shikonte mua me sytë e kuq. Duke menduar se ajo ishte nëna ime, unë thirra "nënë" disa herë, qdo herë thirrja më fort. Nga hera e tretë që kam thirrur nënën, sytë e saj të kuqë nuk kanë lëvizur më dhe unë isha duke u tërbuar, ultërisja jashtë për nënën time dhe duke u fshehur nën mbulojen time.Nëna ime ishte në dhomën e ndenjes në gjumë dhe ajo ishte zgjuar nga thirrjet e mia, ajo erdhi shpejtë në dhomen time. Kur erdhi ajo, figura e zezë kishte shkuar dhe unë nuk e kam parë atë më kurrë që nga ai moment. Por që nga ai moment unë kam qenë gjithmonë i frikësuar, pasi që nga ajo që unë kam  shikuar mua mu dukë kërcënimi më i madhë për mua në çdo moment të jetës sime. Unë e di që ishte një demon ... ai ishte shumë i errët dhe shumë i keq...

 


Comments
Leave a Reply